Apparaten en accessoires
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 35min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)140 g
-
gerookte kaas (bv. gerookte scamorza, gerookte Edammer kaas), in stukken (4-5 cm)200 g
Vulling
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
300 g artisjokharten uit blik, uitgelektverse artisjokharten300 g
-
witte wijn100 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
-
ricotta100 g
-
eieren2
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
cannellonibuisjes (ong. 180 g)16
Tomatensaus
-
selderstengel in stukken40 g
-
ui30 g
-
wortelen in stukken40 g
-
teentje knoflook1
-
400 g rijpe tomaten, in stukken (3-4 cm)tomaten uit blik400 g
-
water200 g
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
39 g
Calorieën
2997 kJ /
715 kcal
Vetten
39 g
Vezels
12.2 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Loempia’s
55 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Lasagnerolletjes
1 godz.
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 godz. 30 min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Dim sum 'Sieuw mai'
Brak ocen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 godz. 30 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min